Hi, ik ben Daisy

Hey, ik ben Daisy. Ik ben 27 jaar oud en woon in het mooie Friesland samen met mijn vriend en dochter.
 
Mijn passies zijn illustreren, foto- & videografie en het maken van visuele content! Hier ben ik het liefst elke dag mee bezig en met mijn eigen bedrijf kan dat.
 
Ik hou van cappuccino, chocolade en creatief bezig zijn. Natuurlijk ook leuke dingen met mijn gezin doen. Ook heb ik een lieve kat genaamd DJ en ben ik een echte dierenvriend!

Veel eRvaring

Ik heb verschillende bedrijven gehad waar ik veel van geleerd heb. Een sieraden webshop, gepersonaliseerde artikelen webshop waar ik kleding en spullen bedrukte met mijn eigen ontwerpen en tekeningen.

Ook werkte ik als grafisch vormgever en maakte ik logo’s, branding, graphics en Canva templates.

Ondanks dat ik klanten had en geld verdiende, was ik nog niet helemaal tevreden.

OveReenkomsten

Wat ik het leukst vond in elk bedrijf die ik had was het creëren van visuele content. Het maken van foto’s en video’s voor de website en Social Media. Werken aan mijn online uitstraling en maken van graphics.

Hier deed ik ook veel onderzoek naar en leerde ook veel. Ik verdiepte mij in Social Media, design, content en marketing.

Naast Canva gebruikte ik ook Illustrator, Photoshop en Lightroom. Ik leerde mooie foto’s en video’s te maken en deze te bewerken. En daarbij ook mooie graphics voor Social Media en de website.

Focussen op mijn passies

Ik ging focussen op wat ik echt leuk vind om te doen.

Na de zwangerschap en bevalling heb ik besloten om het anders te doen. Ik leende eerst een camera om te oefenen en te leren en later kocht ik er zelf 1.

Ik hou van het visuele en de online uitstraling. In elk van mijn bedrijf was dit ook belangrijk en hielp het mij om klanten te krijgen.

Nu help ik ondernemers en webshop eigenaars aan een krachtige online uitstraling d.m.v. visuele content creatie, foto- & videografie, templates, mock-ups en tips! Ook heb ik een blog waar ik veel informatie deel!

BlijVen ontwikKelen

Elke week ben ik nog steeds bezig om mijzelf te verbeteren en mijn kennis te vergroten. Steeds meer leer ik over foto- & videografie, content, design en marketing. Dit door ervaring en ook door leren en onderzoeken.

In november 2023 ben ik een HBO studie contentmarketing gestart. Hiermee wil ik nog gerichter content leren maken. Ook blijf ik me verdiepen in foto- en videografie.

Studio Dais

Inmiddels heb ik al vele bedrijven geholpen met content creatie, foto- & videografie.

27+

Graphics & designs gemaakt

21+

UGC, Foto & video content gemaakt

32+

Webshops en online bedrijven geholpen

Meer weten?

Bekijk de pagina van mijn diensten of neem contact met mij op!